RONDLEIDING STUDIO MOM

RCT Gelderland organiseert in samenwerking met Velomotive Campus een bezoek aan Studio MOM voor belangstellenden op 30 september a.s. StudioMOM is een ontwerpbureau gevestigd in Arnhem dat o.a. producten ontwerpt voor de fietsconsument. Ze gebruiken daarbij de nieuwste technologie, werken samen met universiteiten en hogescholen. Goed Design en Duurzaamheid in combinatie met de focus op essenties van functionaliteiten heeft geleidt tot vele bekroonde productontwerpen.

De rondleiding wordt geleid door Mars Holwerda, bekend van de Circo tracks op het gebied van circulair ontwerp. De introducties worden verzorgd door Sina Salim van RCT Gelderland en de sessie wordt afgesloten met een presentatie t.a.v. de stand van zaken rond Velomotive Campus door Kees den Hollander van Loendersloot Groep.

U bent op 30 september van harte welkom vanaf 17 uur, met de start van de sessie om 17.30 uur en afsluiting rond 19.30 uur. Studio MOM is gevestigd aan de Statenlaan 8 op de Kleine Campus in Arnhem. Graag aanmelden via email bij sina@rctgelderland.nl.